Muhtar Hakverdioğlu'na Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Muhtar Hakverdioğlu'na Teşekkür Belgesi

Tarihi Osmanlı kılıcını Ahlat Müze Müdürlüğü'ne bağışlayan Kulaksız Mahallesi Muhtarı Yılmaz Hakverdioğlu'na, Bitlis Valisi Ahmet Çınar tarafından "teşekkür belgesi" gönderildi.

16.08.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Osmanlı kılıcını Ahlat Müze Müdürlüğü'ne bağışlayan Kulaksız Mahallesi Muhtarı Yılmaz Hakverdioğlu'na, Bitlis Valisi Ahmet Çınar tarafından "teşekkür belgesi" gönderildi.

Kulaksız Mahallesi Muhtarı Hakverdioğlu'nu makamında kabul eden Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Vali Çınar tarafından gönderilen "teşekkür belgesi"ni kendisine teslim etti.

Tekbıyıkoğlu, Hakverdioğlu'nun 200 yıllıt tarihi Osmanlı kılıcını müzeye bağışlayarak örnek bir davranışta bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Kulaksız Mahallesi Muhtarımız Yılmaz Hakverdioğlu'nun evinde bir kılıç olduğunu öğrendim. Kendisiyle görüştüğümde bu kılıcın Ahlat Müzesi'ne verilmesinin daha iyi olacağını ve gelecek nesillere aktarılacağını söyledim. Muhtarımız da sağ olsun kendisine yakışır bir şekilde 200 yıllık Osmanlı kılıcını müzeye bağışladı. Sayın Valimiz de yerel haberlerden konu hakkında bilgi sahibi oldu. Kendisi de bir teşekkür belgesi hazırlayıp imzalamayı uygun görmüş. Biz de takdimini gerçekleştirdik."

Kulaksız Mahallesi Muhtarı Hakverdioğlu'na, Bitlis Valisi Ahmet Çınar imzasıyla gönderilen teşekkür belgesinde, "200 yıllık Osmanlı kılıcını ilimiz Ahlat Müze Müdürlüğü'ne bağışlayarak kültür mirasımızın gelecek nesillere aktarılması konusunda sağladığı katkı ve hassasiyetten dolayı teşekkür belgesi verilmiştir" ifadesi yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtar Hakverdioğlu'na Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement