Buldan'da Muhtar ile Oğlu Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Buldan'da Muhtar ile Oğlu Kazada Öldü

Buldan\'da Muhtar ile Oğlu Kazada Öldü

Denizli'nin Buldan ilçesinde, biri şerit ihlali yapan iki otomobilin çarpıştığı kazada Muhtar 43 yaşındaki Çetin Bozdağ ile oğlu 24 yaşındaki Musa Bozdağ öldü.

11.03.2016 11:09  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Buldan İlçesi'nde, biri şerit ihlali yapan iki otomobilin çarpıştığı kazada muhtar 43 yaşındaki Çetin Bozdağ ile oğlu 24 yaşındaki Musa Bozdağ öldü. Kazada muhtarın eşi ile diğer aracın sürücüsü ise yaralandı.

Kaza, dün  akşam saatlerinde, Denizli- Buldan Karayolu Yenicekent Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Denizli yönüne giderken şerit ihlali yaptığı öne sürülen Ali Uluçay  yönetimindeki 20 FA 155 plakalı otomobil ile karşıdan gelen Dımbazlar Mahallesi Muhtarı Çetin Bozdağ yönetimindeki 20 RA 724 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Muhtar Çetin Bozdağ ile yanında oturan oğlu Musa Bozdağ öldü. Muhtarın eşi Şengül Bozdağ ile diğer otomobilin sürücüsü Ali Uluçay ise yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine elen sağlık ekipleri, iki yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan, eşini ve oğlunu yitiren Şengül Bozdağ'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Buldandenizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buldan'da Muhtar ile Oğlu Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement