Muhtar Temel'den Sağlık Ocağı Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Muhtar Temel'den Sağlık Ocağı Teşekkürü

Muhtar Temel\'den Sağlık Ocağı Teşekkürü

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Mehmet Temel’i ziyaret etti.

21.09.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Mehmet Temel'i ziyaret etti. 12 No'lu Sebahat Köseoğlu Sağlık Ocağı'nın gündeme geldiği ziyarette, sağlık ocağına Turgutlu Belediyesi'nce yapılan ek kattan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Temel, "Vatandaşlarımızın talebini kısa sürede yerine getiren Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Halkımız artık daha iyi fiziki şartlarda hizmet alabiliyor" dedi.

Asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere Mustafa Kemal Mahallesi'ne giden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mahalle Muhtarı Mehmet Temel'i muhtarlık binasında ziyaret etti. Geçtiğimiz ay Fen İşleri Müdürlüğümüz'ce yapımı gerçekleştirilen 12 No'lu Sebahat Köseoğlu Sağlık Ocağı ek katın gündeme geldiği ziyarette, gelen hizmetten mutlu olduklarını söyleyen Mehmet Temel, "Vatandaşlarımızın bu konuda taleplerini belediyemize ilettik. Sağolsunlar yerinde görüp incelediler. Kurumlar arası görüşmelerin sonucuna Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ek katı yaptı. Muayene oda sayısı arttı. Bu anlamda çok memnunuz. Mahallelilerimiz adına Sayın Belediye Başkanımız Turgay Şirin'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini ortadan kaldırıyoruz"

Alt yapı, üst yapı, eğitim gibi hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki eksiklikleri de tamamlamaya gayret ettiklerini söyleyen Başkan Şirin ise, "Amacımız elbette 150 bini geçen nüfusa sahip Turgutlu'da hemşerilerimizin çok daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alabilmesidir. Bu anlamda oldukça yoğun olan 12 No'lu Sebahat Köseoğlu Sağlık Ocağı'ndaki fiziki yetersizliklere alternatif oluşturmaya çalıştık. Halkımızın sağlık hizmeti almakta zorlandığı sağlık ocağına 4 oda, bekleme holü, lavabo ve tuvaleti kapsayan toplamda 98 metrekarelik çalışma gerçekleştirdik. Mevcut binaya ek olarak çıkılan 3. kata 4 muayene odası, bekleme holü, tuvalet yaptık. Hedefimiz elbette vatandaşlarımızın her ne şekilde olursa olsun mağduriyetlerini ortadan kaldırmaktır. Sağlık ocağından hizmet alacak vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, halkımıza sağlık dolu günler diliyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtar Temel'den Sağlık Ocağı Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement