Muhtardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Muhtardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Muhtardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Paşabayır Mahalle Muhtarı Fuat Şentürk, tatlısu çeşmesinin onarımı ve tekrar hizmete alınmasıyla ilgili olarak BASKİ ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

12.07.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Paşabayır Mahalle Muhtarı Fuat Şentürk, tatlısu çeşmesinin onarımı ve tekrar hizmete alınmasıyla ilgili olarak BASKİ ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Paşabayır Mahalle Muhtarı Fuat Şentürk, "Paşabayır Mahallesi çok büyük bir mahalle. Paşabayır mahallesinde birçok kuruluş ve işletme mevcut. Tatlısu çeşmesi de bunlardan bir tanesi. Bu tatlısu çeşmesi 30 yıldır Bandırmalılara hizmet veriyor. Fakat 30 yıldan bu güne kadar hiç onarım yapılmadı. Ben Paşabayır muhtarı ve sakinleri olarak nasıl yapılacağını tesbit ettik. Mermerler, duvarlar kırılmış ve burası yosun tutmuş bir durumdaydı. Biz bunları fotoğraflayıp Balıkesir Büyükşehire, BASKİ Genel Müdürü'ne ve Bandırm Ak Parti ilçe teşkilatına ilettik. Artık buranın Bandırma'ya yakışmadığını söyledik. Onlar da burasının yapılması için bize söz verdiler. Bu sözlerini de tuttular. Tatlısu çeşmesine emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaş Gülhan Şen, " Bahçelievler'den geliyorum. Çok iyi oldu çok memnun kaldım. Çeşmeleri yapanlardan Allah Razı olsun" dedi.

Vatandaş Ali Gürel, "Tatlısu çeşmesinin açılmasına memnun olduk. Şöyle birşey var. Pazr günleri suyu o tarafa veriyorlar. Vatandaş yine burada mağdur kalıyor. Pazar günleri suyu hafif versinler. Çok güzel oldu ellerinize sağlık" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement