Muhtardan, 'Klimalı Tabutu Sarsmayın' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Muhtardan, 'Klimalı Tabutu Sarsmayın' Uyarısı

Muhtardan, \'Klimalı Tabutu Sarsmayın\' Uyarısı

Bartın'ın Amasra İlçesi'ne bağlı Çanakçılar Köyü Muhtarı Gökhan Özyurt, yeni aldıkları klimalı tabutun fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşıp, tabutun sarsılmaması için traktör gibi araçlarla taşınmamasını istedi.

18.11.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Amasra İlçesi'ne bağlı Çanakçılar Köyü Muhtarı Gökhan Özyurt, yeni aldıkları klimalı tabutun fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşıp, tabutun sarsılmaması için traktör gibi araçlarla taşınmamasını istedi.

Muhtar Gökhan Özyurt, köylülerden topladıkları yardımlarla 2 bin 100 liraya aldıkları klimalı tabutun hizmete girdiğini, Çanakçılar Köyü Muhtarlığı'na ait Facebook sayfasında duyurdu. Muhtar Özyurt, tabutun fotoğraflarını paylaşıp altına, "Köyümüzün acil hitiyacı olan tabut morg alınmış olup, maliyeti 2 bin 100 liradır. Morg en üst versiyondur. Vatandaşlarımızdan tek ricamız, tırtır, traktör gibi araçlarla değil, makinayı sarsmayacak araçlarla almaya gelirlerse memnun oluruz" yazdı.

Muhtar Özyurt, klimalı tabutun zarar görmemesi için taşınırken sarsılmaması gerektiğini söyledi. Özyurt, "Bu konuda vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyorum. İhtiyacı olan herkes tabutu köyümüzden alabilir" diye konuştu. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muhtardan, 'Klimalı Tabutu Sarsmayın' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement