Muhtardan Maski'ye Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Muhtardan Maski'ye Hizmet Teşekkürü

Muhtardan Maski\'ye Hizmet Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ’nin yatırımları için teşekkürlerini iletmek amacıyla ziyarette bulunan Kula Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan’ı makamında ağırladı.

21.12.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ'nin yatırımları için teşekkürlerini iletmek amacıyla ziyarette bulunan Kula Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan'ı makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşlara hizmet etmek için yürüttüğü altyapı çalışmalarıyla mahallelerin yüzünü güldürüyor. Kula Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan,2017 yılı programına alınarak mahalleye yapılacak olan kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına ait yatırımlar için MASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan, "Mahallem ve şahsım adına çok gururluyum. Çünkü mahallem adına çok önemli işlere imza atılacak. MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemde sıfırdan kanalizasyon hattı döşeyecek. İçme suyu şebekemiz, sondajımız ve dere yatağında ıslah çalışmamız yapılacak. Mahallemdeki bu sorunları MASKİ Genel Müdürlüğü'ne bildirdim, onlarda çok sağ olsunlar çok ilgili davrandılar. Şuan çalışmalar ile ilgili tespitler ve projeleri yapılıyor. Yakın zamanda ihale sürecine geçilip çalışmalar başlayacak. Başkanlarımız her zaman sözlerinin arkasındalar. Bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü bir borç bilip, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Hanım'ı ziyaret ettim. Mahalleme gelecek olan bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan'ı makamında ağırlayan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak asli görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmek. Manisa'nın her yerinde çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Kavacık Mahallemize de gerekli tüm hizmetleri yapmak için, proje çalışmalarımızı tamamladıktan sonra ihale aşamasına geçip vakit kaybetmeksizin mahallemizdeki yatırımları hayata geçireceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtardan Maski'ye Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement