Muhtardan Protokole İftar - Son Dakika
Yerel

Muhtardan Protokole İftar

Muhtardan Protokole İftar

Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve Belediye Başkanı Mustafa Belur, Çökekli Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

04.07.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve Belediye Başkanı Mustafa Belur, Çökekli Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Samsun'un Ayvacık ilçesine bağlı Çökekli Mahallesi Muhtarı Asım Denk iftar programı düzenledi. Programa Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, İlçe Müftüsü Hadi Keskin, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çökekli Merkez Camisi önünde düzenlenen iftar programında Mevlid-i Şerif okunduktan sonra İlçe müftüsü Hadi Keskin cemaate akşam namazı kıldırdı.

Çökekli Mahalle Muhtarı Asım Denk'e düzenlemiş olduğu iftar programdan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Ramazan-ı Şerif'in bereket, huzur ve rahmet ayı olması vesilesiyle bu gibi iftar etkinliklerinin birbirimizle olan gönül bağlarının güçlenmesine yardımcı olacağını inanıyor, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum" dedi.

Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca da mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberlik adına önemli bir ay olduğunu belirterek, "Ramazan'ın manevi atmosferinde bizleri bir araya getirerek iftar yapmamızı sağlayan muhtarımıza ve misafirperver Çökekli Mahallesi halkına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Program Ayvacık Müftüsü Hadi Keskin'in yaptığı dua ile sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtardan Protokole İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement