Muhtarlar Derneğinden Mesut Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Derneğinden Mesut Akgül'e Ziyaret

Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören ve dernek üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

04.03.2015 11:10  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören ve dernek üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

5393 Sayılı Belediye Kanunu ile gelen yeni değişikliklerin konuşulduğu ziyarette ortak gayenin vatandaşa hizmet olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Seçilmişler arasındaki uyumlu çalışma neticesinde vatandaşlarımıza daha güzel bir şekilde hizmet ulaşır. Muhtarlarımız tıpkı kılcal damarlar gibidir. En ücra noktaya hizmet ulaştırılmasını sağlar. Mamak'ta daha önce muhtarların hizmet ettikleri binaların fiziki koşullarını iyileştirerek iç teşrifatı yapılan muhtarlık binaları hizmet için daha elverişli hale geldi. Muhtarlarımızın daha modern bir şekilde hizmet etmesini sağlamak için de bilgisayar ve yazıcı vererek teknolojik destek sağladık. Muhtarlarımıza yönelik destek ve hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören, Akgül'ün göreve gelmesiyle birlikte muhtarların çalışma ortamı ve çalışma şartlarının çok değiştiğini söyleyerek, Akgül'e teşekkür etti. Güngören, "Daha önce muhtarlık binalarını iç teşrifatlarını ve düzenlemesini yaptıran başkanımız bütün muhtarlarımıza bilgisayarlar ve yazıcı da verdi. Çalışma şartları iyileştirilen muhtarlarımız vatandaşlarımıza çok daha güzel ortamlarda hizmet ediyor. Mahalle muhtarları olarak Mamak Belediyesi'ni ve Sayın Başkanımızı her zaman yanımızda görmekten son derece mutluyuz. Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Derneğinden Mesut Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement