Muhtarlar Kırsalın Sorunlarını Dile Getirdi - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar Kırsalın Sorunlarını Dile Getirdi

Muhtarlar Kırsalın Sorunlarını Dile Getirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

24.11.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan Başkan Nihat Çiftçi, muhtarlarla yapmış olduğu toplantının sürekliliğini sağladıkları için gelen muhtarlara teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde bin 300 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek taleplerini not eden Başkan Nihat Çiftçi, şimdi de mahallelerinde yapılan çalışmaları muhtarlara aktardı. Şanlıurfa merkez ve kırsal mahallerde bulunan sorunlar hakkında gerçekleştirilen birliktelikte Şanlıurfa'nın tüm alanlarda daha yaşanabilir bir hale getirilmesi konuşuldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak olan projeleri muhtarlarla paylaşan ve mahallelerin envanter ve fizibilite çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'nın geleceği için ortak akılla hareket etmeliyiz" dedi.

ÇİFTÇİ: PLANLARIMIZ DEVAM EDECEK

Katılımdan dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Çİftçi, "Şanlıurfa merkez ve ilçe mahallelerine hizmeti adil bir şekilde dağıtım noktasında nüfusu ve alanı göz önünde bulunduruyoruz. Şu anda kırsal mahallelerimizde yapılan ve yapılmayan hizmetlerin tespit aşamasındayız. Tespit çalışmaların tamamlanmasının ardından geçen toplantıda Muhtarlarımızdan almış olduğumuz talepleri değerlendirmeye alacağız. Bu çalışmalar tamamlanıp ilgili kaynakların tedarik edilmesinin ardından 2016 - 2017 -2018 yıllarının sağlıklı çalışma sezonlarında Şanlıurfa'mıza en iyi hizmeti sunacağız. Tabi bu süreçte muhtarlarımızın bizlere vereceği destek çok önemli. Önümüzdeki hafta kurulacak olan Hükümetimizin de desteğini alarak 19 bin 242 kilometrekarelik büyük bir alana sahip olan Şanlıurfa'mıza hizmet etmek için planlamalarımız ve çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" diye konuştu. Toplantının ardından muhtarlar tek tek konuşarak mahallerinin sorunlarını anlattı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Muhtarlar Kırsalın Sorunlarını Dile Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement