Muhtarlar Süreç İçin Toplanacak - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Süreç İçin Toplanacak

Muhtarlar Süreç İçin Toplanacak

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından Muş’ta düzenlenecek muhtarlar toplantısında çözüm süreciyle ilgili konular görüşülecek.

28.08.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından Muş'ta düzenlenecek muhtarlar toplantısında çözüm süreciyle ilgili konular görüşülecek.

Konuyla ilgili dernek binasında açıklama yapan Muş Ovası Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme, 12-14 Eylül tarihleri arasında Muş'ta muhtarlar toplantısı yapılacağını söyledi. Toplantıya Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve yönetim kurulu üyeleriyle illerdeki muhtar derneklerinin başkanlarının katılacağını belirtti. Toplantıda çözüm süreciyle ilgili mesajlar vereceklerini de vurgulayan Turan Süme; "Barış sürecinin başladığı ilk günden bu yana toplantılar yaparak süreçle ilgili mesajlarımızı verdik. Şimdi aynı toplantıyı Muş'ta yapacağız. Toplantıda süreçle ilgili mesajlar vereceğiz, barış güvercinlerini uçuracağız. Her ilin temsilcisi olarak toplantıya katılacak muhtarlarımız vatandaşlarımıza gül dağıtacak" dedi.

Toplantıda Muş'u ve Muş Alparslan Üniversitesi'ni de tanıtacaklarını ifade eden Süme, "Toplantıda ayrıca Muş'un da tanıtımını yapacağız. Daha önce Doğu, Güneydoğu dendiğinde tedirginlik yaşanıyordu. İşte bunu aşmak için toplantı düzenleyeceğiz. Önceki toplantılarda Muş'un güvenli bir il olduğunu anlatmaya çalıştık. Sanırım bu konuda başarılı olduk ve 13'üncü toplantının Muş'ta yapılmasına karar verildi. Toplantıda yeni kurulan üniversitemizi da tanıtma fırsatı bulacağız. Birçok öğrenci, ilimizi ve üniversitemizi tanımadığı için tercih konusunda tereddüt yaşıyor olabilir. Biz bu toplantıda muhtarlarımız vasıtasıyla üniversitemizi tanıtacağız ve bu sayede daha fazla öğrenci çekme fırsatımız olacak" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Süreç İçin Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement