Muhtarlar Toplantısı Taşkale Köyü'nde Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Toplantısı Taşkale Köyü'nde Yapıldı

Muhtarlar Toplantısı Taşkale Köyü\'nde Yapıldı

Adıyaman’ın Sincik İlçesinde 'Her Ay Bir Köydeyiz' Muhtarlar Toplantısı; Kaymakam Bülent Güven'in başkanlığında Taşkale Köyü'nde yapıldı.

15.03.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde 'Her Ay Bir Köydeyiz' Muhtarlar Toplantısı; Kaymakam Bülent Güven'in başkanlığında Taşkale Köyü'nde yapıldı.

Toplantıya; Sincik Kaymakamı Bülent Güven, Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, Emniyet Amiri Barış Şengül, Yazı İşleri Müdürü, Ramazan Turan, İlçe Tarım Müdürü Ziya Yıldırım, Vakıf Müdürü Ali Aktaş ve tüm köy muhtarları katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Taşkale Köyü Muhtarı Kemal Akarslan, köyleri ile ilgili sorunları yazılı olarak Kaymakam Güven'e sundu. Köylerde yaşanan sıkıntılar ve çözümler ile ilgili muhtarlar, söz alarak sorunlarını dile getirdi. Kaymakam Bülent Güven, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle tüm muhtarlarımızın özveri göstererek rakip adayı ve adayları olan yerlerde hoşgörü, centilmenlik ve demokratik kurallar çerçevesinde hareket etmelerini, birbirlerini kırmamaları hususunda tavsiyelerde bulundu.

Güven, "Köylerimizin refah seviyesini yükseltmek için meyvecilik üzerine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ile koordineli olarak hazırlanan meyvecilik projesi ile çiftçilerimize bin adet ceviz fidanı dağıtımı yaptık. Aynı şekilde arıcılık özerine de projeler hazırlayarak arıcılarımıza yeni meralar, arı konaklama alanları kazandırmayı ve ilçemizdeki arıcıların daha iyi ve kaliteli bal elde etmelerini sağlayarak, ekonomik anlamda daha iyi gelir elde etmelerini amaçlıyoruz. Köylerimizin refah seviyesini yükseltmek ve çiftçilerimizin katma değeri yüksek ürünler alarak ilçede Tarımın geliştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Kaymakam Bülent Güven, Taşkale Köyü muhtarı ve köy halkına sıcak misafirperverliğinden dolayı daire amirleri ve muhtarlar adına teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Toplantısı Taşkale Köyü'nde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement