Muhtarlar Yeniçağa'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar Yeniçağa'da Buluştu

"Bolu İli 2. İstişare Muhtarlar Toplantısı", Yeniçağa'da gerçekleştirildi.

14.02.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bolu İli 2. İstişare Muhtarlar Toplantısı", Yeniçağa'da gerçekleştirildi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Yeniçağa Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Karadaş, İl Genel Meclisi Üyeleri ve muhtarların katıldığı toplantı, ilçede bulunan bir dinlenme tesisinde yapıldı.

Bolu Muhtarlar Derneğinin başlatığı ve ilki Bolu'da gerçekleşen toplantının ikincisine ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirten Yeniçağa Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Karadaş, yaptığı açıklamada, Bolu ve ilçelerindeki toplam 24 muhtar derneğinin başkanlarının bir araya gelerek, bölgelerindeki sorunları dile getirdiğini söyledi.

Karadaş, bu toplantılar sayesinde, ilçe ve köylerde bulunan muhtarların sorunlarını merkez muhtarlarıyla istişare ettiklerini ifade ederek, "Bu tür toplantılar çok faydalı bizim için oluyor. Her ay yapılacak olan toplantıların değişik ilçelerde yapılacak olması ve oraların sorunlarının yerinde görülmesi de bu toplantılara daha büyük önem katıyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtarlar Yeniçağa'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement