Muhtarlara Maaş Promosyonu - Son Dakika
Güncel

Muhtarlara Maaş Promosyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Muhtarların banka evraklarını imzalaması TMF Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz'in konuşması Muhtarlara maaş promosyonu Türkiye Muhtarlar Federasyonu ile Halk Bankası arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Gaziantep'teki 785 muhtara 300'er lira promosyon ödemesi yapılacak Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) ile Halk Bankası arasında imzalanan maaş protokolü çerçevesinde, Gaziantep'teki 785 muhtara, 300'er lira promosyon ödemesi yapılacak.

23.06.2016 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Muhtarların banka evraklarını imzalaması

TMF Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz'in konuşması Muhtarlara maaş promosyonu

Türkiye Muhtarlar Federasyonu ile Halk Bankası arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Gaziantep'teki 785 muhtara 300'er lira promosyon ödemesi yapılacak

Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) ile Halk Bankası arasında imzalanan maaş protokolü çerçevesinde, Gaziantep'teki 785 muhtara, 300'er lira promosyon ödemesi yapılacak.

TMF Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Şahinbey Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, çeşitli güçlükler içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan muhtarların yaşamlarını kolaylaştırabilmek için çabaladıklarını söyledi.

Bu kapsamda maaş promosyonu konusunun gündeme geldiğini ifade eden Titiz, konuyu Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile paylaşarak kendisinin desteğini aldıklarını ve Halk Bankası ile temasa geçtiklerini anlattı.

Görüşmeler neticesinde, seçime kadar olan süreçte muhtarlara 300'er lira maaş promosyonu verilmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Titiz, "Protokol kapsamında muhtarlarımız, rahat kredi çekebilecek, kart aidatı ve EFT gideri ödemeyecek." dedi.

Titiz, "Gaziantepli 785 muhtarımız için imzaladığımız protokolü, yurt sathındaki 50 bin 27 muhtara ulaştırmayı hedefliyoruz. İnşallah en kısa sürede ülkemizin dört yanındaki muhtarlarımıza bu kolaylıkları sağlayacağız." diye konuştu.

Muhtarlara Maaş Promosyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtarlara Maaş Promosyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement