Muhtarlardan Askerlik Şube Başkanına Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Askerlik Şube Başkanına Teşekkür Plaketi

Muhtarlardan Askerlik Şube Başkanına Teşekkür Plaketi

Adıyaman’da köy ve mahalle muhtarları Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar’a, 15 Temmuz’da ki duruşundan dolayı teşekkür plaketi verildi.

02.11.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da köy ve mahalle muhtarları Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar'a, 15 Temmuz'da ki duruşundan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve yönetim kulu üyeleri Adıyaman Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Darbe Girişiminde milli iradeden yana tavır koyan Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar'a bu onurlu davranışından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim edildi.

Plaketi takdim eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, "İl Jandarma Alay komutanımız Albay Ercan Atasoy gibi dik duran ve halkın yanında yer alan Askerlik Şube Başkanımız Albay Davut Kulalar'a bu duruşundan dolayı teşekkür ediyoruz. Milletimiz askerimizi ve polisimize her zaman sahip çıkar. Bizler bu vatanı koruyan her ferdin yanındayız" dedi.

Albay Davut Kulalar ise, ziyaretten ve plaketten dolayı muhtarlara teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Askerlik Şube Başkanına Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement