Muhtarlardan Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti

Muhtarlardan Başkan Akdoğan\'a Teşekkür Ziyareti

Niğde Merkez mahalle muhtarları, mahallelerine belediye tarafından yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

19.02.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Merkez mahalle muhtarları, mahallelerine belediye tarafından yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Faruk Akdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Akdoğan'a plaket takdim eden muhtarlar, "Hizmetlerinizin devamını bekliyoruz" dediler.

Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve merkez mahalle muhtarları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ettiler. Mahalle muhtarlarını Belediye Meclis Salonunda kabul eden Başkan Akdoğan, "Muhtarlarımız oturdukları koltukları, makamı hak ediyorlar. Kamu hizmeti demek, sürekli çalışmak demektir. Kişi hem koltuğu işgal ediyor, hem de o makamın, o koltuğun gereğini yerine getirmiyorsa, sorumlu olduğu alana kötülük yapıyor demektir. Bulunduğumuz koltuğun, makamın hakkını vermek gerekir. Muhtarlarımız oturdukları koltuklarının hakkını veriyor" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, mahalle muhtarlarını kabulünde Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını da lanetledi. Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Hain terör saldırıların, çirkin yüzünü her geçen gün farklı versiyonlarda gösteriyor. Biz terörün her türlüsüne karşıyız. Terör örgütleri ve işbirlikçileri hain ve kalleşçe saldırılar yaparak hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Bu coğrafyada terör olayları 300 yıldan bu yana var. Osmanlı İmparatorluğu zamanında da terör olayları vardı. Türk Milleti tarihte olduğu gibi, bu olayların da üstesinden gelmeyi başaracaktır. Bu vesileyle hem Ankara'daki hem Diyarbakır'daki terör saldırılarında şehit düşen, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Bahtiyar Yamaner de Niğde Belediyesinin mahallelerde önemli hizmetlere imza attığını belirterek, "Temizliğinden ulaşımına, yolundan kaldırımına pek çok alanda, özellikle son dönemlerde Niğde Belediyesi çok güzel hizmetler yapıyor. Bizler de hizmetlere karşılık bir teşekkür ziyaretinde bulunmak ve Sayın Belediye Başkanımıza plaket takdim etmek için kendilerini ziyaret ettik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Başkan Akdoğan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement