Muhtarlardan Başkan Çoban'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Başkan Çoban'a Teşekkür Plaketi

Muhtarlardan Başkan Çoban\'a Teşekkür Plaketi

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

26.01.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ahlat'taki mahalle muhtarları, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret ettiler. Muhtarlar, ilçeye yapmış olduğu hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Başkan A. Mümtaz Çoban'a teşekkür ederek plaket takdim ettiler. Başkan Çoban'ın her konuda kendilerine destek olduğunu vurgulayan muhtarlar, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra ziyaret hakkında bir açıklama yapan Başkan A. Mümtaz Çoban, "Bu nazik davranışlarından dolayı mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ahlat ilçemizde 10 mahallemiz var. Muhtarlarımızın büyük gayretlerini görmezlikten gelmek mümkün değildir. Bu hususi çabalarından dolayı ilçe adına tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünkü ifadelerinden de anlaşılacağı üzere ilçemizde belediyenin yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı bize bir plaket uygun görmüşler. Bundan aşırı derecede memnuniyeti hissetmekle beraber daha aktif olarak ilçenin kalan sorunlarıyla da nasıl daha faydalı olabiliriz onun gayreti içerisindeyiz. Meclis üyelerimiz, belediye personelimiz ve bizlerde hep birlikte Ahlat'taki kalkınmayı, şehirleşmeyi daha etkin hale getirerek yatırımları daha da artırmak adına gayret gösteriyoruz. Ama öyle zannediyorum bu yakın tarihte Ahlat'taki bir takım gelişmeler mahalli idarenin unsurlarından biri olan muhtarlarımızla daha yakın ve istişareyi daha da genişleterek yapmayı da elzem hale getiriyor. İnşallah bu meselelere böyle yaklaşıyoruz. Her bir muhtarımızın bu toplumda özel yerinin olduğunu da biliyoruz. İnşallah bu güzide ilçe geçmişte medeniyetin, insani duyguların, hümanist yaklaşımların, hoşgörünün, kısacası toplumsal ilişkiler, sosyal ilişkiler ve komşu ilişkilerin en gelişmiş olduğu adreslerden biri. Bizde burada bunu daha çok nasıl geliştirebiliriz bunu iyi düşünmemiz lazım. Yakın tarihimizde güzel bir gelişme oldu. Ahlat geçmişte hep Ensar vazifesi görmüş. İran'dan, Kafkasya'dan Ahlat'a göçler olmuş. İnsanlar Ahlat'ı emin belde olarak kabul etmiştir. Bugünde hala böyle bir anlayış var. Şimdi Ahıska'dan inşallah gelenler olacak. Cenab-ı Hak nasip ederse bir bölümde Suriye'den Arap kardeşlerimiz gelecek. Kısacası Ahlatlılara bir kez daha tarihi bir görev düşüyor. Değerli muhtarlar, ilçemiz bu yönü itibariyle tam bir İslam ahlakı ortaya koyuyor. Kubbet-ül İslam kimliğimizin olması ise sanırım bu konuyu daha da aydınlatıyor. Bu anlayışla nerede bir mağdur ve mazlum varsa onların adresi inşallah bu güzide ilçemiz olacak. Burası kalkınmada da önemli hamleleri hak ediyor. Bizde bu yatırımları hazırlıyoruz. Bu süreç içerisinde bizlere destek veren değerli muhtarlarımız başta olmak üzere tüm ilçe ahalisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ile hatıra fotoğrafı çektiren muhtarlar daha sonra belediyeden ayrıldılar. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Başkan Çoban'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement