Muhtarlardan Başkan Özgüven'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Başkan Özgüven'e Teşekkür

Muhtarlardan Başkan Özgüven\'e Teşekkür

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü genel temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle mahalle muhtarları Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

25.07.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi'nin ilçe genelinde sürdürdüğü genel temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle mahalle muhtarları Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Belediye Temizlik ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle ve sokaklarda genel temizlik ve bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdir ediliyor. Bu yıl bereketli yağışlarla birlikte büyüyen otların biçimi yanında çevre temizliği konusunda hassas bir çalışma ortaya koyan Ereğli Belediyesi ekiplerine Gülbahçe, Hacı Mutahir ve Üçgöz Mahallesi muhtarları teşekkür etti. Mahalle farkı gözetmeksizin hizmet noktasında çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, "Mahalle muhtarları ve vatandaşların talep ve sorunlarına kısa sürede yanıt veriyor ve çözüm üretiyoruz. Ekiplerimiz ilçemize bağlı 87 mahallenin tamamında hizmet eksikliğini gidermek için yoğun bir mücadele veriyor, Ereğli'yi daha güzel ve modern bir kimliğe kazandırmak için çalışıyorlar. Bu çalışma tempomuz vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve güçle daha da artacak. Ereğli'ye yakışan hizmeti vereceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Başkan Özgüven'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement