Muhtarlardan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Başkan Özgüven'e Ziyaret

Muhtarlardan Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli İlçesi Muhtarlar Derneği seçiminde güven tazeleyen Memduh Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

26.02.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçesi Muhtarlar Derneği seçiminde güven tazeleyen Memduh Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

Başkan Özgüven'e yeni yönetim kurulunu tanıtan Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca, "Derneğimiz yönetim kurulunun seçiminin yapılmasının ardından oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuz ile protokol gezilerine başladık. Bu amaçla başkanımızı ziyaret ettik, yönetim kurulumuzu tanıttık ve öncelik arz eden mahalle sorunlarımızı dile getirdik. Büyükşehir Yasasıyla Ereğli'ye çok güzel hizmetler geleceğine inanıyoruz. Biz de muhtarlar olarak başkanımızın her zaman yanındayız ve destek veriyoruz. Birlikte daha güzel hizmetler üreteceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, yeni seçilen Ereğli Muhtarlar Derneği yönetimini kutlayarak, "Biz her zaman muhtarlarımızın mesai arkadaşlarımız olduğunu ifade ettik. Bu noktada sizlerle omuz omuza gece gündüz demeden bu şehrin kalkınması için çalışacağız. Üstlendiğiniz görevde sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Özgüven kendisine iletilen mahalle sorunları ile ilgili olarak da birim müdürlerine talimat verdi ve sorunların kısa sürede giderilmesini istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement