Muhtarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Muhtarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Teşekkür

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, muhtarlara verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini bildirdi.

13.04.2017 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, muhtarlara verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini bildirdi.

Başkan Nas, dernek binasında Ereğli, Devrek, Çaycuma Alaplı, Gökçebey, Kozlu Muhtarlar Derneği başkanları adına düzenlediği basın toplantısında, muhtarlıkların devlet ile vatandaşlar arasında köprü olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarlarla yaptığı toplantıda bazı müjdeler verdiğini anımsatan Nas, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımız, Bağkur primlerini kendileri ödüyordu. Bu şimdi devletimiz tarafından karşılanacak. Bununla birlikte federasyon olarak bizlere Cumhurbaşkanımızın çok büyük emeği var. Muhtarlarımızın dileklerini, düşüncelerini hep ilettik. Yaklaşık 35 yıllık muhtarlık hayatımda çok iktidarlarla, koalisyon hükümetlerle görüştüm. Ama hiç bir zaman sorunumuz çözülmedi. AK Parti iktidarları döneminde muhtarlar olarak hizmet anlamında bir çıkış noktası yakaladık. Cumhurbaşkanımıza ve İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtarlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement