Muhtarlardan "Muhtarlar Günü" Etkinliği'ne Davet - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan "Muhtarlar Günü" Etkinliği'ne Davet

Muhtarlardan "Muhtarlar Günü" Etkinliği\'ne Davet

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğine davet ettiler.

18.10.2016 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğine davet ettiler.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya'ya yönetim kurulu üyeleri Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Salim Taşbaşı, Sudere Mahallesi Muhtarı Bilal Aras ve Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı İbrahim Yılmazer de eşlik ettiler.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliği ile ilgili davetiyelerini bir buket çiçekle birlikte Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün'e sundu ve ardından yaptığı açıklamada tüm Fatsa halkını Hükümet Konağı önündeki kutlama programına davet ederek, "Bu günü bizlere hediye eden değerli büyüklerimize teşekkür ederiz" dedi.

Muhtarlardan Bilal Aras ve İbrahim Yılmazer de kısa bir konuşma yaptıktan sonra Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Salim Taşbaşı gündemlerinde olan önemli bir konuyu dile getirdi.

Üniversite sınavlarının bu zamana kadar hep Fatsa dışında gerçekleştiğini belirten Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Salim Taşbaşı, "Bizim evlatlarımız üniversite sınavlarında sınav heyecanının yanı sıra bir de yol stresi sınava yetişememe kaygısı yaşıyorlar. Fatsa Ordu'nun en büyük ilçelerinden bir tanesi neden üniversite sınavı Fatsa'da yapılmasın. Biz bu konuyu geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda büyüklerimize aktardık ve kendilerinden müjdeli haberleri bekliyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan 'Muhtarlar Günü' Etkinliği'ne Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement