Muhtarlardan Muhtarlar Masası Koordinatörüne Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Muhtarlar Masası Koordinatörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Muhtarlardan Muhtarlar Masası Koordinatörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

5 yıl Sepetçi Köyü muhtarlığı yaptıktan sonra İzmit Belediye Meclis üyeliğine seçilen Mehmet Çetin, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından Muhtarlar Masası Koordinatörlüğü görevine getirildi.

17.04.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 yıl Sepetçi Köyü muhtarlığı yaptıktan sonra İzmit Belediye Meclis üyeliğine seçilen Mehmet Çetin, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından Muhtarlar Masası Koordinatörlüğü görevine getirildi. Çetin, bu görevine başlarken Kocaeli Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretine geldiler.

Mehmet Çetin'i tebrik edip yeni görevinde başarı dileyen Vedat Yoldaş, "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile geçen 5 yıl içinde çok güzel bir uyum içinde çalışmıştık. Bu uyum sayesinde de mahallelerimizdeki bir çok sorun çözüme kavuşmuştu. Türkiye'ye örnek olacak muhtarlar masası sayesinde sorunlarımıza çözüm bulmak kolaylaşıyor. Yeni dönemde de aynı uyumun devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

İzmit Belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin de Başkan Doğan'ın muhtarlarla olan ilişkilere büyük önem verdiğini ifade ederek, "Bizim için muhtarlar hizmet zincirinin en önemli halkasını oluşturuyor. Bu halka ne kadar sağlam olursa vatandaşa hizmet o kadar daha kolay ulaşır" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Muhtarlar Masası Koordinatörüne Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement