Muhtarlardan Muratlı Belediye Başkanı Tepe'ye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Muratlı Belediye Başkanı Tepe'ye Teşekkür

Muhtarlardan Muratlı Belediye Başkanı Tepe\'ye Teşekkür

Tekirdağ’ın Muratlı ilçe merkezindeki muhtarlar, Belediye Başkanı Nebi Tepe’ye desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

13.03.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçe merkezindeki muhtarlar, Belediye Başkanı Nebi Tepe'ye desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye'de bazı şeylerin eksik kaldığını aktaran Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, "Muhtarlarımızın sosyal hakları hala daha tam olarak verilmiş değil. Eskiden kendileri bile emekliliklerini ödemek zorunda kalıyorlardı. Adım adım iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Daha da yapılması lazım. Hala eksikleri var. Gerçekten bu adım yerel yönetimlere bu kadar yetki verilmesi şekliyle ilk adımın muhtarlarımızdan başlanması lazım. Bunun yanında bizim yaptığımız tabi ki sizlere hizmettir. Bu hizmeti veren meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu konuda ön ayak oldular, hep beraber meclisten geçirdik. Biliyorsunuz yeni yasa ile birlikte mahalle olan köylerimizde çok büyük sıkıntılar baş gösterdi. Birdenbire boşluk oluştu. Geçiş zorluğu var ama inanıyorum ki aynı şekilde büyükşehrimiz mahalleye dönüşen yerlerde muhtarlarımıza sizlerle beraber ayrıca bir destekte bulunacak. Çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Tepe'nin meclis üyeleri ile birlikte kendilerine görev yapacak hizmet yeri hazırladığını dile getiren İstiklal- Kurtpınar Mahallesi Muhtarı Adem Turnacı ise, "İnternetimiz yüklendi, bir ay içerisinde 50 TL'ye kadar olan elektrik bedelimiz ödeniyor. Son saydığım iki hizmetler köyden mahalleye dönüşen muhtarlıklarımızda da var. Şuan Tekirdağ bölgesinde örnek bir belediye çalışması oldu. İnşallah Tekirdağ'daki diğer belediye başkanlarımız da muhtarlarına bu kolaylığı sağlarlar. Ben başkanımıza, meclis üyelerine, satın alma komisyonundaki arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım adına saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kaydetti.

Muhtarların her zaman yanında olacaklarına işaret eden Nebi Tepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tepe, muhtarları Anıtkabir ziyaretine götüreceğinin de müjdesini verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Muratlı Belediye Başkanı Tepe'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement