Muhtarlardan Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Vali Güner'e Ziyaret

Muhtarlardan Vali Güner\'e Ziyaret

Afyonkarahisar’ın merkez köy ve mahalle muhtarları ile Sinanpaşa, Sandıklı, Sultandağı ilçelerine bağlı köy muhtarları Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.

15.04.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın merkez köy ve mahalle muhtarları ile Sinanpaşa, Sandıklı, Sultandağı ilçelerine bağlı köy muhtarları Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretine gelen muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Vali Güner, köylerde yaşam standartlarının yükseltilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Gümer, "Şehirde ne varsa köylerimizde de aynı hizmetlerin yerine getirilmesi için mevcut imkanlar dahilinde planlı ve programlı olarak çalışarak köylerimizde yaşayan hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın seferber ettik" dedi.

Kentte göreve başladığı günden bu yana en az bir kez tüm ilçeleri ziyaret eden, ziyaretleri esnasında tüm muhtarlardan aldığı istek ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurumlara talimat veren Vali Güner, muhtarlarla karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, kapılarının her daim açık olduğunu belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement