Boşanmak İstedi Diye Öldürülen Muhterem Göçmen Cinayetinde 'İyi Hal' Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Boşanmak İstedi Diye Öldürülen Muhterem Göçmen Cinayetinde 'İyi Hal' Tepkisi

Boşanmak İstedi Diye Öldürülen Muhterem Göçmen Cinayetinde \'İyi Hal\' Tepkisi

Koruma altında olan eşi Muhterem Göçmen'i öldüren Serdar Göçmen'in mahkemede 'iyi hal indirimi almasına' tepki gösteren kadınlar, Yargıtay önünde bir araya gelerek kararı protesto etti.

23.03.2017 11:54  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koruma altında olan eşi Muhterem Göçmen'i bıçaklayarak öldüren Serdar Göçmen'in mahkemede 'iyi hal indirimi almasına' tepki gösteren kadınlar, Yargıtay önünde kararı protesto etti.

YARGITAY ÖNÜNDE 'İYİ HAL' PROTESTOSU

Koruma altında olan eşi Muhterem Göçmen'i (31) Etiler'de çalıştığı kuaför salonunda bıçaklayarak öldüren Serdar Göçmen'in (32) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada 'iyi hal indirimi' alması kararının ardından bir grup kadın ile maktulün ablası Çiğdem Evcil, Ankara'da Yargıtay Başkanlığı önünde bir araya gelerek kararı protesto etti.

"PİŞMANIM SEVİYORDUM' DEDİ DİYE İYİ HAL İNDİRİMİ UYGULADILAR"

Mahkemede beş duruşma görüldüğünü ve dört duruşma süresince sanığın hiçbir şekilde iyi hal göstermediğini savunan abla Çiğdem Evcil, "Tabii biz bunu kabul etmedik, çünkü öldürdüğü kişinin, yani karısının namusuna, şerefine, onuruna duruşmalarda hakaretlerde bulundu. Fakat mahkeme bunu göz önüne almadı. Gelip orada boynunu büküp, 'Ben pişmanım, karımı seviyordum' kelimesine iyi hal indirimi uyguladılar" dedi.

KARAR YARGITAY'A TAŞINDI

Kararı Yargıtaya taşıdıklarını belirten Evcil, "Yargıtay bu kararı bozdu. Biraz sonra da duruşmamız görülecek. Dilerim ki Yargıtay o indirimin haksız olduğunu öngörür ve onun ve onun gibi katillerin adil yargılanmasına kara verir" diye konuştu.

NE OLMUŞTU

İstanbul Etiler'de bir kuaförde çalışan Muhterem Göçmen, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Serdar Göçmen'e boşanma davası açmıştı. Serdar Göçmen boşanmaya karşı çıkınca Muhterem Göçmen'in şikayeti üzerine Serdar Göçmen gözaltına alınmış, ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Eşine 200 metre yaklaşmama kararı alınan Serdar Göçmen, 28 Haziran 2013 tarihinde kuaföre gelerek Muhterem Göçmen'i 8 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boşanmak İstedi Diye Öldürülen Muhterem Göçmen Cinayetinde 'İyi Hal' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement