Muhteşem Yüzyıl 96. Bölüm 24 Nisan 2013 - İzle ! - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl 96. Bölüm 24 Nisan 2013 - İzle !

Muhteşem Yüzyıl 96. Bölüm 24 Nisan 2013 - İzle !

Muhteşem Yüzyıl'da yeni bir dönem başlıyor!.. Kanuni'ye kendini affettiren Hürrem Sultan, duydularıyla şaşkına dönüyor. Tüm bu yaşananlar Muhteşem Yüzyıl'da yeni bir dönemin başladığının habercisi gibi...

25.04.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin bu bölümünde; Hürrem, Rüstem Paşa'nın Mihrimah'la evlenmek istemesiyle şaşkına döndü, bu konuyu düşüneceğini söyledi.

Mihrimah, Kanuni'den izin alarak Cihangir'le birlikte Bali Bey'in refakatinde Hürrem'in yanına Edirne'ye doğru yola çıktı.

Hürrem Sultan, Bali Bey'e Mihrimah'a karşı bir şey hissedip hissetmediğini sordu, Bali Bey'den olumsuz bir yanıt alınca da Mihrimah'a 'Rüstem Paşa'yla evleneceksin' dedi. Mihrimah buna kesinlikle karşı çıktı ve gözyaşlarına boğuldu.

Şah Sultan, eşi Lütfi Paşa'nın Vezir-i Azam olması için Sadrazam Ayaz Paşa'ya veba bulaştırdı ve Ayaz Paşa hayatını kaybetti. Kanuni onun yerine kardeşi Şah Sultan'ın eşi Lütfi Paşa'yı atadı.

Hürrem Sultan 'veba' oyunuyla Edirne'ye gelen Kanuni'ye kendini affettirdi. Hürrem, saraya döndüğünde büyük bir şokla karşılaştı. Şah Sultan ona bu sarayda artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, Ayaz Paşa'nın öldüğünü ve yerine eşi Lütfi Paşa'nın atandığını açıkladı.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl 96. Bölüm 24 Nisan 2013 - İzle ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement