Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. Bölüm Fragmanında Sultan Murad'a Aşağılama - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. Bölüm Fragmanında Sultan Murad'a Aşağılama

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. bölümüyle bu hafta iddialı geliyor. Reytinglerde istenileni veremeyen dizinin 33. bölümünde beklenen hareket başlıyor, ortalık karışıyor.

26.11.2016 11:50  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam yayınlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2.sezonun 2. bölümüyle reytingler geçen haftaya göre çok az da olsa yükseldi. Yeni bölümün hemen ardından yayınlanan 33. bölüm fragmanı ile öfkesiyle nam salmış Sultan Murad, Macar Prensi tarafından aşağılanıyor. İzleyici bu hafta Sultan Murad'ın öfkesini tüm hiddetiyle hissedecek.

YENİ SEZONDA NELER OLDU?

Saltanat Naibesi Kösem Sultan, imparatorluğu oğlu Sultan IV.Murad adına yönetmektedir. Sultan Murad, saltanatı devralıp, nizamı sağlamak ister. Ancak hainler isyanla karşılık verir. Devletin içine kadar giren hainler yüzünden ülke karışmış, Osmanlı bir felaketin eşiğine gelmiştir. Sultan Murad, mutlak iktidarını kurmak için yeni kararlar alır. En mühimi ise Validesi Kösem Sultan'ın naibeliğine son vermektir. Osmanlı tarihinde ilk kez iktidar savaşı, bir anne ile oğulu karşı karşıya getirir. Bu sırada, Macar Prensesi Faria Bethlen, amcasının gasp ettiği tahtı geri almak için Sultan Murad'a sığınır.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. Bölüm Fragmanında Sultan Murad'a Aşağılama

MACAR PRENSİNDEN SULTAN MURAD'A: ANNESİNİN ETEĞİNE SAKLANAN ACİZ BİR ÇOCUK...

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in yeni bölüm fragmanında ise Sultan Murad'ın Macar Prensi'nden aldığı mektup görülüyor. Macar Prensi, Sultan Murad için "Düne kadar annesinin eteğine sığınan aciz bir çocuğun ayaklarına kapanıp af dilemektense, ölmeyi tercih ederim" dediği duyuluyor. Öfkesi ile bilinen Sultan Murad, ortalığın karışacağı sinyallerini veriyor.

REYTİNGLERDE HAYAL KIRIKLIĞI

Geçen hafta yayınlanan yeni sezon ilk bölümüyle AB sıralamasında 15., Total sıralamada 25. olan dizi büyük hüsran yaratmıştı. Dün yayınlanan 2. bölümüyle AB sıralamasında 15. sıradaki yerini korurken, Total'de ise 24. sıraya yükselerek bir sıra ilerlemiş oldu.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. sezon 3. bölümü yani 33. bölümü, cuma akşamı 20.00'de FOX TV'de olacak.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. Bölüm Fragmanında Sultan Murad\'a Aşağılama

Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl: Kösem 33. Bölüm Fragmanında Sultan Murad'a Aşağılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement