Müjde Özdağ'dan Geldi - Son Dakika
Yerel

Müjde Özdağ'dan Geldi

Müjde Özdağ\'dan Geldi

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Selendi, Kula ve çevre ilçeleri Alaşehir-Denizli ve Antalya’ya bağlayacak olan Kula-Alaşehir yolunun Ulaştırma Bakanlığının 2017 yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

13.07.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Selendi, Kula ve çevre ilçeleri Alaşehir- Denizli ve Antalya'ya bağlayacak olan Kula-Alaşehir yolunun Ulaştırma Bakanlığının 2017 yatırım programına alındığının müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AkK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ 'Kula-Alaşehir'i kapsayan iki ilçenin yol projesi konusunda önceki süreçte etüt çalışması yaptıklarını ve bu projenin yıl sonunda tamamlanarak 2017 yılı yatırım programına alınacağını belirtti. Özdağ, "Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Manisa merkez ve ilçelerinde ki karayolu ve ulaşım hizmetlerini çağın ihtiyaçları neyse o noktaya getiriyoruz. İnsanımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Konuyla ilgili konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise, "Kula'mızın merkezi iktidar tarafından yapılacak hizmetler açısından en iyisini Kula'mıza kazandırmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Kula-Alaşehir yolunun yapılmasını çok önemsiyoruz. Bu yolun Kula'nın hem ticari hayatı hem sosyal hayatı açısından öneminin farkındayız. Bu amaçla Alaşehir İlçe Başkanımız Rıza Peker ile birlikte bu yolun yapılabilmesi için bir süredir girişimlerde bulunuyorduk. Son olarak Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Ulaştırma Bakanlığı döneminde kendisine durumu aktarmıştık. Başbakanımız da gerekli çalışmaların başlatılması talimatını vermişti. Milletvekillerimizin konuyu takibiyle birlikte bu aşamaya gelindi ve Milletvekilimiz Selçuk Özdağ bize müjdeyi verdi. İnşallah 2017 yılı içerisinde gerekli çalışmaların başlamasıyla bu hayalimizde gerçek olacak. Başta milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müjde Özdağ'dan Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement