Multigroup Alanyaspor Sezer Özmen'i Transfer Etti - Son Dakika
Güncel

Multigroup Alanyaspor Sezer Özmen'i Transfer Etti

Multigroup Alanyaspor Sezer Özmen\'i Transfer Etti

Multigroup Alanyaspor Sezer Özmen'i transfer etti PTT 1'inci Lig'in ilk yarısını 26 puanla 6'ncı bitiren Multigroup Alanyaspor, ikinci yarı öncesi ilk transferini yaptı.

02.01.2016 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Multigroup Alanyaspor Sezer Özmen'i transfer etti

PTT 1'inci Lig'in ilk yarısını 26 puanla 6'ncı bitiren Multigroup Alanyaspor, ikinci yarı öncesi ilk transferini yaptı. Birçok kulübün transfer listesinde yer alan 24 yaşındaki defans oyuncusu Sezer Özmen, Multigroup Alanyaspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Multigroup Alanyaspor, Ahmet Şahbaz ve Abdullah Karmil'in de takımdan ayrılmasıyla birlikte defans bölgesinde oluşan eksiği sezon başında Fransa 2'nci Lig takımı Metz'e transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayan Sezer Özmen ile tamamladı. Anlaşam sağlanan Sezer Özmen, Alanyaspor Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen törende 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza törenine Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Ahmet Paşaoğlu, Fahri Özçelik ve Mehmet Uslu ile yönetici Ali Baki Boz ve Sportif Direktör Taner Savut katıldı.

'SÖZÜMÜ TUTUYORUZ'

İstedikleri bir transferi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sezer Özmen'i renklerine katmanın kolay olmadığını söyledi. Camiaya verdikleri transfer sözlerini tutmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Çavuşoğlu, Alanyaspor olarak eksik olan bölgelerimize transfer yapacağımıza dair söz vermiştik. Bunu ilk olarak Sezer kardeşimizle birlikte gerçekleştirdik. Onlarca talibi olmasına rağmen bizi tercih ettiği için Sezer'e teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Samsunspor'da çok iyi bir sezon geçirmişti. İnanıyorum ki Alanyaspor'da da başarısını devam ettirecek ve bize çok şey katacaktır. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

'AİLEDE OLMAYI TERCİH ETTİM'

Yeni transfer Sezer Özmen ise şöyle dedi

Güçlü bir kulübe geldim. Alanyaspor, geçmişten günümüze ne kadar sağlam ve emin adımlarla gelen bir kulüp olduğunu gösterdi. Geçen sezon Alanyaspor'a karşı mücadele etmiştim. Dışarıdan birisi olmama rağmen gerçekten oyuncuların bir aile gibi olduğunu hissettim. Bugün de buradayım. Bu aile içerisindeyim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten beni ne kadar istediklerini gösterdiler. Çok fazla kulüp beni istiyordu. Ben ailede olmayı tercih ettim. Geçen sene Süper Lig'in kapısından dönen takımımızı, inşallah bu sezon sonu istediği arzuladığı yerlere taşıyacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Multigroup Alanyaspor Sezer Özmen'i Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement