Münih Katliamını Haber Vermeyen Afgan Genç Gözaltında - Son Dakika
Dünya

Münih Katliamını Haber Vermeyen Afgan Genç Gözaltında

Münih Katliamını Haber Vermeyen Afgan Genç Gözaltında

POLİSİN verdiği bilgiye göre Afganistanlı olduğu belirtilen genç, katliam günü polise gidip Ali David Sonboly'yi tanıdığını söyledi.

25.07.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

POLİSİN verdiği bilgiye göre Afganistanlı olduğu belirtilen genç, katliam günü polise gidip Ali David Sonboly'yi tanıdığını söyledi. İfadesi alınan genç daha sonra serbest bırakıldı. Ancak yapılan yeni araştırmada, Afgan gencin olayı önceden bildiği ama kimseye haber vermediği anlaşıldı.

Bunun üzerine gözaltına alınan genç, çelişkili ifadeler verdi. Gencin, katliamın ertesi günü sosyal medya üzerinden Ali David Sonboly gibi benzer bir çağrı yaparak, insanları merkez tren istasyonuna yakınındaki bir sinema salonuna çağırmış olabileceği şüphesi doğdu.

TABANCA İNTERNETTEN

Katliamda dokuz kişiyi öldüren Ali David Sonboly'nin, 33 mermi alabilen yarı otomatik tabancayı internetteki gizli 'Darknet' kanallarından temin etmiş olduğu ortaya çıktı. Katil olay anında 57 mermi kullandı. Sırt çantasından da 300 mermi daha çıktı. Emniyet güçleri olayla ilgili olarak soruşturmalara devam ediyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Münih Katliamını Haber Vermeyen Afgan Genç Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement