Muradiye'de Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muradiye'de Yaşlılara Ziyaret

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı, "18-24 Mart Yaşlılar Saygı Haftası" nedeniyle yaşlı ve hastaları evlerine ziyaret etti.

24.03.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı, "18-24 Mart Yaşlılar Saygı Haftası" nedeniyle yaşlı ve hastaları evlerine ziyaret etti.

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay ve beraberindeki partililer, hafta münasebetiyle yıllardır yatalak olan Mehmet Polat ve Fitnet Çelik'i evlerinde ziyaret etti.

Geleneksel toplum yapısında yaşlıların önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Yay, bir ömür boyunca çaba, fedakarlıklar gösteren, acı ve zorluklar çeken büyüklere karşı, edepli olunması gerektiğini ifade etti.

Yaşlıların haklarını bilme, aile içerisinde hürmet ve ikram gösterme, merhamet ve tecrübelerinden kaynaklanan tavsiye ve yol gösterebildiklerine değer vermenin herkesin görevi olduğunu anlatan Yay, şöyle konuştu:

"Yaşlılar, geçmişle geleceği birleştiren önemli köprüdür. Devletimiz tüm imkanlarıyla yaşlılarımıza var olan manevi duyguları bilimsellikle birleştirerek, yardıma muhtaç olan yaşlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektedir. Ancak her konuda olduğu gibi, bu konuda da her şeyi devletten beklemek yanlıştır. Toplumumuzdaki yardımlaşma ve yardımseverlik duygularının ışığında gönüllü kişiler ve kuruluşlarla yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz. Yaşlıların sorunlarına sahip çıkarak çözüm üretmek aynı zamanda vatandaşlık görevimiz ve yaşlımıza karşı gönül borcumuzdur."

Yaşlıların, gençlere Allah'ın birer emaneti olduğunu da sözlerine ekleyen Yay, büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalayacağına dikkati çekerek, "Yaşlılara saygı haftasını kutluyor, nice, sağlıklı ve mutlu günler teminini ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muradiye'de Yaşlılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement