Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi'nden Kermes - Son Dakika
Yerel

Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi'nden Kermes

Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi\'nden Kermes

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi tarafından kültürel ve manevi değerlerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen kermesin açılışını gerçekleştirdi.

19.04.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi tarafından kültürel ve manevi değerlerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen kermesin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant daire amirleri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılışta yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının üstlendiği sorumluluğu hatırlattı. Yağcı, "Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubemiz tarafından açılışını gerçekleştirdiğimiz bu kermesimiz hayırlı sonuçlara vesile olsun. Vakfımız, bu anlamda çok güzel bir çalışmaya imza atmış. Kültürel ve manevi değerlerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen bu kermesin hazırlanmasında emeği olan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Kermes açılışının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra kermesin açılışı, yapılan duaların ardından gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler kermesi gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şubesi'nden Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement