Muradiye-Menemen Yoluna Estetik Dokunuş - Son Dakika
Yerel

Muradiye-Menemen Yoluna Estetik Dokunuş

Muradiye-Menemen Yoluna Estetik Dokunuş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Muradiye-Menemen yolunda ağaç dikimi ve çim serme işlemi gerçekleştirdi.

09.11.2015 10:59  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Muradiye- Menemen yolunda ağaç dikimi ve çim serme işlemi gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir merkezine giriş ve çıkış yollarındaki düzenleme çalışmaları, Muradiye-Menemen yoluyla devam etti. Yaklaşık 5 kilometrelik alanda ağaç dikim ve çim serme işlemi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, yolun orta refüjünü de çimlendirdi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kent giriş ve çıkışlarını modern ve yeni bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Belek, Muradiye-Menemen yolundaki çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bu güzergahın da yepyeni bir görünüm kazanacağını söyledi.

"YEMYEŞİL BİR ALANA DÖNECEK"

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak geçmiş dönemde başlattıkları kent girişleri düzenlemesini devam ettirdiklerini de sözlerine ekleyen Daire Başkanı Belek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de kentimizin yeşillenmesine, giriş ve çıkışların düzenli ve modern görünümüne büyük önem veriyor. Biz de bundan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muradiye-Menemen yolu da gerek İzmir'den Manisa'ya, ya da Manisa'dan İzmir'e giden vatandaşlarımız için gerekse de, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerimizin kullandığı yol olması nedeniyle önemli. Çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte kentimizin bu alanı da yemyeşil bir alana dönmüş olacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye-Menemen Yoluna Estetik Dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement