Murat Boz, Asistanının İşine Son Verdi - Son Dakika
Magazin

Murat Boz, Asistanının İşine Son Verdi

Murat Boz, Asistanının İşine Son Verdi

Boz, Eliz Sakuçoğlu'ndan ayrıldıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı asistanı Senem Sensilay'ın Mithat Can'la görüntülenmesinin ardından işine son verdi.

18.06.2015 10:13  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Popçu Murat Boz, asistanı Senem Sensilay'ın işine son verdi. Boz'u sinirlendiren olay ise asistanının Mithat Can Özer'le görüntülenmesi oldu.

"GAZETECİLERİ GÖRÜNCE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR"

Eliz Sakuçoğlu'yla olan ilişkisinin bitmesinin ardından adı asistanı Senem Sensilay'la anılan Murat Boz, hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Boz'un yakın çevresinden edinilen bilgiye göre popçu, stil danışmanıyla yollarını ayırdı. Nedeni ise şarkıcıyla yemeğe çıkan yardımcısının gazetecileri gördüğü zaman dikkat çekmek ve sık sık gündeme gelmek istediği söylendi.

MURAT BOZ RAHATSIZ OLDU

Görüntülendiğinde yüzünü saklamak gibi ilginç tavır sergileyen Sensilay'ın bu davranışları Boz'u oldukça rahatsız etmiş. Bir diğer iddia ise Sensilay'ın yaz başında Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le görüntülenmesi olduğu yönünde.


Son Dakika Magazin Murat Boz, Asistanının İşine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Rasim Ozan Kütahyalı: Murat boz adam değildir 13 13 Yanıtla
  • can: HDP 5 13 Yanıtla
  • addo keles: Hep bana hep bana olmaz Baskalarinada sapur supur olcak tabiki murat efendi. Bu alemde paylasmayi ogrenceksin 8 1 Yanıtla
  • seko: Haber diye buda yayınlanıyor Ya pes.... 8 0 Yanıtla
  • mustafa budanur: cok mu onemlıydıde haber ettınız banene kardesım adamdanda karıdanda sana mı kaldı hayatlara mudahele etmek ısınıze gelmeyınce ozgurl degılız deyın sonrada mılletın ozelını haber edın 6 0 Yanıtla
  • Turk: Kim kime dum duma )))))))))) 6 0 Yanıtla
  • Jön: Murat boz a bakinca bile mhp yi gormek nasil bir kabustur. 2 2 Yanıtla

Advertisement