Murat Boz, Evlilik Sinyali Verdi - Son Dakika
Magazin

Murat Boz, Evlilik Sinyali Verdi

Murat Boz'a kısa süre önce yaptığı "10 saat beklerim" açıklaması hatırlatılınca, "Geçen sefer de söyledim. Ben, Aslı'yı 10 saat değil, bir ömür beklerim" diyerek evlilik sinyalleri verdi.

18.03.2016 11:43  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Film setinde başlayan aşkları doludizgin devam eden Murat Boz'la Aslı Enver'in ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Ünlü popçu önceki gece yaptığı açıklamayla sevgilisine evlilik mesajı yolladı.

Murat, Aslı'sını beklemeye kararlı! Sürpriz aşklarıyla ilgi odağı olan Murat Boz-Aslı Enver çifti önceki gece Kuruçeşme'deydi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisini saatlerce sette bekleyen ve muhabirlerin bu konuda yönelttiği soruları, "Evet beklerim, gerekirse 10 saat beklerim" diye cevaplayan ünlü popçu, son açıklamasıyla evlilik sinyali verdi.

STÜDYODAN BİRLİKTE ÇIKTILAR

Sevgililer, önceki gece saat 03.00 sularında Boz'un yeni albüm çalışmasını sürdürdüğü stüdyo çıkışı objektiflere takıldı. Ayaküstü soruları yanıtlayan ikili, mutluluk pozları verirken Boz, kısa süre önce yaptığı "10 saat beklerim" açıklaması hatırlatılınca, "Geçen sefer de söyledim. Ben, Aslı'yı 10 saat değil, bir ömür beklerim" dedi.

Murat Boz, Evlilik Sinyali Verdi

Son Dakika Magazin Murat Boz, Evlilik Sinyali Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Rz: Murat akıllı ol. Bir KIZ sana yakışır 9 53 Yanıtla
  • izmirli: aferin çocuğum 59 2 Yanıtla
  • @@@@: Ya iyice abarttınız her son dk haberinde murat bozu gösteriyorsunuz bu kadar abartmanın ne anlamı varrrr 4 37 Yanıtla AAAAA: bence haklısın 0 4
  • Duygu: Muratın bu halinden hiç memnun degilim.Bu kiz sana hiç yakismiyo???????? 1 19 Yanıtla
  • TAVSİYE: KIZ ÇOK GÜZEL MURAT EFENDİYE ÇOK BİLE 13 0 Yanıtla

Advertisement