Murat Cengiz: Bakanlığın, Kapalı Spor Salonu Dışında Hiç Bir Hizmeti Yok" - Son Dakika
Yerel

Murat Cengiz: Bakanlığın, Kapalı Spor Salonu Dışında Hiç Bir Hizmeti Yok"

Murat Cengiz: Bakanlığın, Kapalı Spor Salonu Dışında Hiç Bir Hizmeti Yok"

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın uzun yıllardır Kütahya merkezine yeni onaylanan kapalı spor salonu haricinde bir yatırımı olmadığını söyledi.

16.08.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın uzun yıllardır Kütahya merkezine yeni onaylanan kapalı spor salonu haricinde bir yatırımı olmadığını söyledi.

Kütahya'da binlerce sporcunun ve çok sayıda kulübün olmasına rağmen futbol sahalarının yeterli gelmediğine dikkat çeken Başkan Cengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'ndan iki ayrı stadyum talep ettiklerini kaydetti.

Başkan Cengiz, son 10 yıllık dönemde bakanlığın il merkezine yatırımı bulunmadığını belirterek, "Kütahya'da spor kompleksi istediğimizi daha önce dile getirmiştik. Bu çağrılardan sonra ilimize 2 bin 500 kişilik bir spor salonu yapılmasına karar verilmesi bizleri sevindirdi. Ancak binlerce futbolcumuz ve onlarca takımımız varken, tesislerimizin yeterli olmadığını düşünüyoruz. Bunun için Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na taleplerimizi ileten bir dosya sunduk" dedi.

İl merkezinde bakanlığın yatırımının olmadığını dile getiren Murat Cengiz, "Sunduğumuz dosyada tüm spor taban birlikleri adına ilimize 2 ayrı stat yapılmasını istedik. 1000'er kişilik tribünü olan bu sahaların yapılması için bakanımıza sunduğumuz dosyada müjdeyi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda vermesini istedik. Bu çabalarımızın sonuç almasını diliyoruz ve tüm kamuoyundan bu konuda destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Cengiz: Bakanlığın, Kapalı Spor Salonu Dışında Hiç Bir Hizmeti Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement