Murat Dalkılıç Ayrılık Sonrası Bunalıma Girdi - Son Dakika
Magazin

Murat Dalkılıç Ayrılık Sonrası Bunalıma Girdi

Murat Dalkılıç Ayrılık Sonrası Bunalıma Girdi

İhanet ettiği Merve Boluğur tarafından terk edilen Murat Dalkılıç, bunalıma girdi. Psikoloğa giden popçuya doktoru, '15 gün buradan uzaklaş' tavsiyesinde bulundu.

22.01.2015 15:29  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü popçu, yaklaşık 1 buçuk yıl aşk yaşadığı Merve Boluğur'u iki kere aldatınca olanlar oldu. Güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda dansçısıyla kendisine ihanet eden sevgilisini affetmiş ve Murat Dalkılıç'a ikinci bir şans vermişti. Ancak bu şansını da kullanamayan popçu, geçen haftalarda yeniden Merve Boluğur'u aldattı.

BARIŞMAYA ÇALIŞTI AMA...

Bunu hazmedemeyen güzel oyuncu da ilişkisini hiç düşünmeden bitirdi. Ayrılığın ardından Murat Dalkılıç, defalarca Merve Boluğur'dan özür diledi. Araya ortak dostlarını da sokan Dalkılıç, bir türlü güzel oyuncuyu barışmaya ikna edemedi.

AVRUPA'YA GİDECEK

Bu nedenle sıkıntıya düşen ünlü popçu, soluğu bir psikologda aldı. Yaşadığı depresyonu doktoruna anlatan Murat Dalkılıç'a psikoloğu "En az 15 gün buralardan uzaklaşman gerekiyor. Yurt dışına gidip biraz kafanı dinle ve toparlan" tavsiyesi yaptı. Ünlü popçu da önümüzdeki günlerde tek başına Avrupa'daki şehirleri dolaşma kararı aldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Murat Dalkılıç Ayrılık Sonrası Bunalıma Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement