Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay İzmirli Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay İzmirli Hayranlarıyla Buluştu

Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay İzmirli Hayranlarıyla Buluştu

15 Ocak'ta vizyona giren Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminin İzmir Galası 21 Ocak Perşembe günü Optimum Outlet AVM'de yapıldı.

22.01.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Optimum'da seyircileri ile buluşan filmin başrol oyuncularından Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay özel gösterime katılarak sinemaseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

İzmir Optimum'da gerçekleşen filmin özel gösterimine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Özel gösterim öncesi filmin oyuncuları Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay İzmirli sinemaseverlerle bir araya geldi. Optimum ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminin oyuncularından Murat Dalkılıç gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu gizleyemezken, bu güzel anı Optimum'daki hayranlarıyla fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.

Oyuncular filmi hayranlarıyla birlikte İzledi

Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminin oyuncuları Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay film öncesi hayranlarıyla buluşup daha sonra filmi hayranları ile hep birlikte Optimum Cinemaximum salonlarında izledi. Yönetmenliğini ve senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı başrollerini Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Gonca Vuslateri, Ünal Yeter ve Tuvana Türkay'ın paylaştığı film izleyenleri kahkahalara boğdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay İzmirli Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement