Murat Hazinedar'dan Çocuklara Sürpriz - Son Dakika
Yerel

Murat Hazinedar'dan Çocuklara Sürpriz

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, hayatlarında hiç tatil yapmamış çocuklar için düzenlenen Enez Yaz Kampı’nı ziyaret etti.

06.09.2015 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, hayatlarında hiç tatil yapmamış çocuklar için düzenlenen Enez Yaz Kampı'nı ziyaret etti.

Beşiktaş Belediyesi'nin her yıl öğrenciler için düzenlediği ücretsiz yaz kampı bu yıl Edirne Enez'de gerçekleştirildi. 6 gece 7 gün süren Enez Yaz Kampı'na, daha önce hiç tatil yapma imkanı olmayan yaklaşık bine yakın çocuk katıldı. Çocuklar birer hafta beş grup halinde bu yıl da tatil hayaline kavuştu. Bir hafta boyunca Enez'de tatilin keyfini çıkarıp profesyonel ekiplerle aktivitelere katılan öğrenciler tatilin keyfini doyasıya çıkardı.

SÜRPRİZ ÇOCUKLARI HEYECANLANDIRDI

Çocukları motive etmek amacıyla Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Enez Yaz Kampı'nın son gününde sertifikalarını alacak olan minikler, güzel bir sürprizle karşılaştı. Sertifika törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar katılarak onlara heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kamp alanında çocuklarla bir araya gelen konuklar, miniklere kamp sertifikalarını takdim etti. Başkan Hazinedar son günde çocuklarla birlikte bazı aktivitelere katılarak onların heyecanlarına ortak oldu.

Enez Yaz Kampı'nda pek çok eğlenceli aktivite, spor ve eğitimler yer aldı. 6 gece 7 gün süren Enez Yaz Kampı'nda çocuklar İstanbul Üniversitesi Edirne Enez Sosyal Tesisleri'nde konakladı. Çocukların alacakları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-14 ve 14-17 olarak iki yaş grubu oluşturuldu. 5 dönem olarak gerçekleştirilen kampa, yaklaşık bin çocuk katıldı. Bu çocuklar hayatında daha önce hiç tatil yapmamış ve ailelerinin durumu müsait olmayan çocuklardan seçildi. İlk kez böyle bir tatil imkanı bulan çocuklar bir hafta boyunca hem eğlendiler hem de profesyonel ekipler tarafından bir çok aktivitede bulundular. Bir hafta boyunca gönüllerince eğlenen çocuklar, denize girdiler, sabah sporu yaptılar, dans eğitimi aldılar, yürüyüşe çıktılar. Profesyonel bir ekip tarafından bütün aktiviteleri yapan çocuklar kampta büyük bir heyecan yaşadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Hazinedar'dan Çocuklara Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement