Murat Nehri'nin Taşması Sonucu Tarım Arazileri Su Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Murat Nehri'nin Taşması Sonucu Tarım Arazileri Su Altında Kaldı

Görüntü Dökümü: Su altında kalan tarım arazileri, köprüden geçen araçlar, otlayan hayvanlar Muş'ta su taşkını Muş'un Varto ilçesinde etkili olan sağanağın ardından Murat Nehri'nin taşması sonucu tarım arazileri ve karayolu su altında kaldı.

11.04.2015 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü: Su altında kalan tarım arazileri, köprüden geçen araçlar, otlayan hayvanlar Muş'ta su taşkını Muş'un Varto ilçesinde etkili olan sağanağın ardından Murat Nehri'nin taşması sonucu tarım arazileri ve karayolu su altında kaldı.İlçede etkili olan sağanak ve yüksek kesimlerdeki karların erimesi nedeniyle Varto ilçesine bağlı Ölçekli köyünden geçen Murat Nehri'nin su seviyesi arttı.Nehrin debisinin yükselmesiyle yaşanan taşkında, köydeki ekili tarım arazileri ile karayolunun bazı bölümleri su altında kaldı. Birçok aracın, suyla kaplı karayolunda ilerlemekte güçlük çektiği görüldü.

Murat Nehri\'nin Taşması Sonucu Tarım Arazileri Su Altında Kaldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Murat Nehri'nin Taşması Sonucu Tarım Arazileri Su Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi
    12:30 Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi

    Sivas'ta faaliyet gösteren ESTAŞ, leyleklerin bacasında yuva yapması nedeniyle üretimi durdurdu. Leyleklerin zarar görmemesi için fabrika yönetimi, göç edene kadar üretime ara verdi. Fabrika, leyleklere ev sahipliği yaparak doğaya ve çevreye saygılı bir firma olduğunu gösteriyor.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.


Advertisement