Murat Onuk 'Kaçak Gelinler' Dizisine Dahil Oldu - Son Dakika
Güncel

Murat Onuk 'Kaçak Gelinler' Dizisine Dahil Oldu

Murat Onuk \'Kaçak Gelinler\' Dizisine Dahil Oldu

'Adını Feriha Koydum' dizisinin Ünal Sarraf'ı Murat Onuk 'Kaçak Gelinler' adlı diziye dahil oldu.

12.08.2014 22:42  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni dizisi 'Kaçak Gelinler'de Harun İnan adlı Holding patronunu oynayan ünlü oyuncu, "görüntüden dolayı, Hulusi Kentmen gibi sürekli zengin iş adamı rolleri geliyor" diyor.

'SİZ ÇOK ZENGİNSİNİZ, SİZİN NE İŞİNİZ VAR METRODA' DİYENLER OLUYOR!

'Adını Feriha Koydum' dizisinde canlandırdığı Ünal Sarraf karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Murat Onuk 'Kaçak Gelinler' adlı diziye dahil oldu. Yeni dizide Harun İnan adlı Holding patronunu canlandıran sanatçı, "Adını Feriha Koydum'da bir mekan işletmecisini canlandırıyordum, 'Kaçak Gelinler'de de Holding patronunu oynuyorum. Sanırım görüntüden dolayı sürekli zengin iş adamı rolleri teklif ediliyor. Rahmetli Hulusi Kentmen bir röportajında 'hep zengin iş adamını oynuyorum ama çekim bittiğinde otobüse binip gidiyorum' demişti, bende aynen öyle! Bazen metroda gördüklerinde 'sizin ne işiniz var burada, siz çok zenginsiniz' diyenler oluyor" dedi.

ÇOK GÜÇLÜ DOMİNANT BİR KARAKTER

Dizide Holding patronunu oynayan Murat Onuk rolüyle ilgili olarak; "Harun İnan çok güçlü, dominat bir karakter, işine çok önem veriyor. Çok disiplinli fakat oğlu da tam tersi özgür kafasına göre yaşamayı seviyor" diyor. Dizide asistanı Şebnem'i oynayan Selin Şekerci, rol gereği aşık olduğu Selim'in (Furkan Andıç) patronun oğlu olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşıyor.
Star TV de Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan ve Murat Onuk paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Onuk 'Kaçak Gelinler' Dizisine Dahil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement