Murat Serezli, Ntv Radyo'ya Konuk Oldu! - Son Dakika
Güncel

Murat Serezli, Ntv Radyo'ya Konuk Oldu!

Öykü Özdoğan'ın hazırlayıp sunduğu "20 DAKİKA", bu hafta Dağ 2 filmi oyuncularından Murat Serezli'yi konuk etti.

02.12.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serezli, NTV Radyo dinleyicilerine çocukluk hayallerinden, şu an vizyonda olan "Dağ 2" filminden ve rolüne nasıl hazırlandığından bahsetti.

"Ortaokuldayken defterler dolusu çizgi roman çizerdim..."

Gençlik yıllarında utangaç olması sebebiyle oyunculuğu hiç düşünmediğini söyleyen Murat Serezli, çocukluğundan beri kamera arkasının her zaman daha çok dikkatini çektiğini anlattı. Çocukken izlediği filmlerle ilgili story board'lar çizdiğini belirten Serezli, ortaokul yıllarında defterler dolusu çizgi roman çizdiğini de ekledi.

"Armut olup dibine düştüm"

Usta oyuncular Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin çocuğu olması sebebiyle işinin zor olduğunu söyleyen Murat Serezli, "Sürekli bir kıyas altındayız. Hata yapma, şımarma payımız yok, çünkü anında ipimizi çekerler" dedi.
İnsanın sevdiği işi yapması gerektiğini savunan Serezli, "Şu anda bana hayatta en büyük zevk veren şey oyunculuk" dedi. Uzun saatlerini geçirdiği film setlerinde yorulduğunu dahi anlamadığını belirten Serezli, "kendimi yaşıyor hissettiğim meslek, oyunculuk" diyerek gülmeyi ve güldürmeyi çok sevdiğini anlattı.

Film için 13 kilo verdi!

"Uzun zamandır dramada yeteri kadar tercih edilmediğimi, yeteri kadar teklif gelmediğini düşünüyordum" diyen Serezli, Dağ 2 ile drama performansını tüm Türkiye'ye gösterme fırsatı yakaladığı için mutlu olduğunu ekledi. Film için 13 kilo verdiğini anlatan oyuncu, rolüne bu denli hazırlandığı için sosyal medyadan her gün yüzlerce övgü geldiğini de belirtti.

Serezli, Dağ 2 izleyicilerine "Oğuz ve Bekir'in hikayesi daha bitmedi" diyerek zamanı geldiğinde Dağ 3'ün de çekileceğinin sinyalini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Serezli, Ntv Radyo'ya Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement