Muratbey Uşak Sportif, Gizli Lider - Son Dakika
Güncel

Muratbey Uşak Sportif, Gizli Lider

Muratbey Uşak Sportif, Gizli Lider

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'u 79-70 mağlup ederek 6'ncı maçında 5'inci galibiyetini elde eden Muratbey Uşak Sportif, ligin gizli lideri oldu.

23.11.2015 15:18  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde evinde Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'u 79-70 mağlup ederek 6'ncı maçında 5'inci galibiyetini elde eden Muratbey Uşak Sportif, ligin gizli lideri oldu.

Sezonun ilk haftasında sahasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'la oynanması gereken müsabaka Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ocak ayına ertelenen kırmızı siyahlı ekip, şu anda 16 takım arasında 1 yenilgi alan tek ekip durumunda. Muratbey Uşaksportif, 1 maç eksiğine rağmen ligde lider Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe'nin ardından 3'üncü sırada yer alıyor.

Önceki hafta ayak bileğinden sakatlanan takımın en etkili oyuncularından D'Angelo Harrison'un yokluğuna rağmen kazanmaya devam ettiklerini dile getiren Başantrenör Ozan Bulkaz, şöyle dedi:

"Bunlar çok normal işler değil, ama galibiyetlerimize insanlar alıştı. Bence çok büyük iş yapıyoruz. Oyuncularım büyük oynuyor. Yönetimimiz ve taraftarımız da bunda pay sahibi. Hedefimiz play off. Harrison bir süre sonra aramıza dönecek, ancak bir transfere ihtiyacımız var. İlerleyen günlerde güzel gelişmeler olabilir. Takımımı kutluyor, bu galibiyeti Uşak'a armağan ediyorum." - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muratbey Uşak Sportif, Gizli Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement