Muratlı Atatürk Stadyumu Önümüzdeki Sezona Hazır - Son Dakika
Yerel

Muratlı Atatürk Stadyumu Önümüzdeki Sezona Hazır

Muratlı Atatürk Stadyumu Önümüzdeki Sezona Hazır

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde çevre düzenlemesi yapılan Atatürk Stadyumu'nun önümüzdeki döneme yetiştirilmesi hedefleniyor.

05.04.2014 09:58  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde çevre düzenlemesi yapılan Atatürk Stadyumu'nun önümüzdeki döneme yetiştirilmesi hedefleniyor.

Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından 2013 yılı gündemine alınan 'Muratlı Atatürk Stadı'nın Suni Çim Yapımı' çalışmaları sona erdi. Muratlı ilçesine gelen FİFA yetkilileri, sahanın standartlara uygun olup olmadığını kontrol ederek raporlarını yazdı.

30 Eylül 2013 Çarşamba günü sentetik çim kaplama çalışmalarına başlanan stad, yanlardan 2'şer metre, kale arkalarından 4'er metre tel örgüyle çevrildi. 110x73 metrekare ebadında inşa edilen Atatürk Stadyumu'nun sentetik sahaya dönüştürülmesinin ardından, ilçedeki futbol kulüpleri müsabakalarının ilçede oynanabilmesi amaçlanıyor. Stadın çevre düzenlemesine başlayan Muratlı Belediye ekipleri ise saha dışındaki koşu alanını düz zemin haline getiriyor. Önümüzdeki sezona tam manasıyla yetişecek olan stadyumu taraftarlar da merakla bekliyor.

Sağlıklı toplumun gelişmesinde sporun çok önemli bir faktör olduğunun altını çizen Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, "Biz her zaman spora ve sporcuya destek olduk, bu desteğimiz her zaman devam edecek. Sporcunun sağlığı, sağlıklı mekanlarda spor yapması bizim için önemlidir" diye konuştu.

Konuyla ilgili Muratlı Belediye Meclis Üyesi ve Muratlı Belediyespor 2. Başkanı İsa Kunt ise, Muratlı Atatürk Stadyumu'nun sadece sporcuları değil aynı zamanda sporcu ailelerini, yakınlarını ve çok sayıda seyirciyi de ağırlayacağını vurguladı. Kunt, "Artık resmi futbol müsabakalarımızı kendi stadımızda yapabileceğiz. İlçemizin sportif alandaki başarıları artacaktır. Amatör Spor Kulüpleri artık kendi evinde maçlarını oynayabilecek. Sporseverler takımlarının maçlarını rahatlıkla izleyebilecek. Sentetik suni çim futbol sahası ilçemize tekrardan hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratlı Atatürk Stadyumu Önümüzdeki Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement