Muratlı'da Vatandaş Sokak Köpeklerinden Şikayetçi - Son Dakika
Yerel

Muratlı'da Vatandaş Sokak Köpeklerinden Şikayetçi

Muratlı\'da Vatandaş Sokak Köpeklerinden Şikayetçi

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde vatandaş sokak köpeklerinden şikayetçi.Muratlı'da mahalle aralarında gece gündüz dolaşan sokak köpekleri sabah işe gitmek isteyen vatandaşları tedirgin ediyor.

28.07.2014 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde vatandaş sokak köpeklerinden şikayetçi.

Muratlı'da mahalle aralarında gece gündüz dolaşan sokak köpekleri sabah işe gitmek isteyen vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşlar gün geçtikçe fazlalaşan sokak köpekleri için herhangi bir çözüm bulunmadığından yakınırken, sokak köpekleri şimdi de ilçe merkezindeki Atatürk Anıtı'nı mesken edindi.

Çevreden getirdikleri çöp ve pislikleri Hürriyet Meydanı'na bırakmakla kalmayan sokak köpekleri, araç trafiğini de olumsuz etkiliyor.

Sabah namazına giden camii imamları ve vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını, sabah namaza giderken kimi zaman yollarını kesen sokak köpeklerinden dolayı yol değiştirdiklerini ve tedirgin olduklarını kaydetti.

Murat Fıçıcı adlı vatandaş ise, başıboş köpeklerinin hem vatandaşlar hem de esnaflar için sıkıntı yaşattığını, köpek kavgalarının paniğe neden olduğunu belirterek; "İnanın evime girerken bile zorlanıyorum. Çünkü apartman kapısının önünde sürekli 3-4 köpek var. Yolda yürürken her dakika köpek saldıracak mı psikolojisi ile yürüyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratlı'da Vatandaş Sokak Köpeklerinden Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement