Muratlı ESO Başkanı Elfani Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Muratlı ESO Başkanı Elfani Güven Tazeledi

Muratlı ESO Başkanı Elfani Güven Tazeledi

Tekirdağ'a bağlı Muratlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden Sıtkı Elfani seçildi.

13.01.2014 09:38  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Muratlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na yeniden Sıtkı Elfani seçildi.

Muradiye Mahallesi Necati Çalışkan Caddesi üzerindeki bir kahvehanede yapılan Muratlı Esnaf ve Sanatkarları Odası olağan genel kurul toplantısında, başkanlık için Sıtkı Elfani ile Kadri Arda yarıştı. Genel Kurulda Divan Heyeti; Divan Başkanı Hamit Şişman, Başkan Yardımcısı Mustafa Çözer, katipler Selçuk Kalaba, Özcan Altınkaya ve Süleyman Çatal'dan oluşurken, haziruna 185 imza atıldığı, odaya kayıtlı 473 üyeden 178'inin oy kullandığı görüldü. Seçimde Elfani 142, Arda 32 oy alırken, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, toplantıda yaptığı konuşmasında ilçe esnaflarının yaşadığı zorlukları bildiklerini belirterek, "Esnaflarımızın sıkıntı ve dertlerini biliyoruz. Yeni dönemde inşallah başkanımızla birlikte esnaflarımız için elimizden gelen herşeyi yapacağız" diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kadri Arda ise, geçmişte iki dönem boyunca Sıtkı Elfani ile birlikte çalıştığını vurgulayarak tecrübesi olduğunu kaydetti. Arda; "2 dönem boyunca toplamda 8 yıl odada birlikte çalıştık. İşin içerisinden gelen biri olarak başkanlığa talibim. Mevcut başkanımızın ilerleyen yaşı ve geçirdiği rahatsızlık itibariyle aday olmaya karar verdim" ifadelerini kullandı.

Seçim sonunda tüm üyelere teşekkür eden Başkan Sıtkı Elfani, oy veren vermeyen herkesin başkanı ve yönetimi olacaklarını, Muratlı esnafının eksiklerini gidermek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Sıtkı Elfani'nin Yönetim Kurulu: Alaaddin Büyükişcan, Salih Uyanık, İrfan Aktürk, Tamer Yargı, Ali Özyürek ve Ayhan Kaplan, Denetleme Kurulu ise Aykut İnci, Ekrem Arslan ve Mehmet Kaytanlı'dan oluştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratlı ESO Başkanı Elfani Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement