Muratpaşa Başkent Deplasmanında - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Başkent Deplasmanında

Muratpaşa Başkent Deplasmanında

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Muratpaşa Belediyespor, Ankara 1910 Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

19.09.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Muratpaşa Belediyespor, Ankara 1910 Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Ankara 1910 Spor Kulübü ile yarın karşı karşıya gelecek. Ligin ilk hafta karşılaşmasında Rize Ardeşen Spor Kulübü'nü mağlup eden Muratpaşa Belediyespor ile Genç Uşak Spor Kulübü'nü mağlup eden Ankara 1910 Spor Kulübü karşılaşması THF Spor Salonu'nda saat 17.00'de oynanacak.

TAM KADRO ÇIKACAKLAR

Başkent deplasmanındaki karşılaşmaya tam kadro çıkacaklarını ifade eden Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, Ankara 1910 Spor Kulübü'nün de ilk hafta rakibini mağlup ettiğini ve zor bir maç olacağını belirtti. Ünsal, "Ligin tecrübeli ekiplerinden biriyiz. Rakibimizi evinde mağlup ederek ligde ikinci galibiyetimizi kazanmak istiyoruz" dedi. Karşılaşmayı Mehmet Deniz, Emin Oruç ikilisi yönetecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Başkent Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement