Muratpaşa Belediyesi'nden 11 Bin Metrekarelik Doğa Park - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nden 11 Bin Metrekarelik Doğa Park

Muratpaşa Belediyesi\'nden 11 Bin Metrekarelik Doğa Park

Muratpaşa Belediyesi, Güzeloluk Mahallesi’nde, doğal dokusunu ve içinden geçen dereyi de koruduğu 11 bin metrekarelik alanı park yapıyorMuratpaşa Belediyesi, Güzeloluk Mahallesi’nde, 11 bin metrekarelik park yapıyor.

24.05.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, Güzeloluk Mahallesi'nde, doğal dokusunu ve içinden geçen dereyi de koruduğu 11 bin metrekarelik alanı park yapıyor

Muratpaşa Belediyesi, Güzeloluk Mahallesi'nde, 11 bin metrekarelik park yapıyor. Güzeloluk Mahallesi Yalı Caddesi kenarında bulunan 11 bin metrekarelik alan, bölgenin kent parkı olacak.

İÇİNDEN DERE GEÇEN PARK

Muratpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yoğunlaştırdığı alanda bulunan söğüt ve çınar gibi ağaçlar, bakımı yapılıp koruma altına alındı. 11 metrekarelik alanın ortasından geçen derede de ıslah çalışmaları yapılıp etrafı ahşap bariyerlerle çevrildi. Ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları süren parkta; çocuk oyun alanları, dinlenme grupları ile yürüyüş yolları bulunuyor.

DOĞAL DOKU KORUNUYOR

Sağlıklı kentleşmenin ancak doğanın korunması ile olacağına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kentimizin geleceği için, doğayı, çevreyi korumak en önemli görevlerimizden biri. 11 bin metrekarelik parkı kentimize kazandırırken, içinde bulunan ağaçları ve deresiyle doğal dokusunu koruyoruz. Komşularımıza yeni bir park daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nden 11 Bin Metrekarelik Doğa Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement