Muratpaşa Beledıyesı'nden Şıddete Karşı Mor Kurdele - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Beledıyesı'nden Şıddete Karşı Mor Kurdele

Muratpaşa Belediyesi, “15 Haziran Yaşlılara Şiddet, İhmal ve Suistimal Farkındalık Günü” nedeniyle vatandaşlara mor kurdele taktı.

15.06.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, "15 Haziran Yaşlılara Şiddet, İhmal ve Suistimal Farkındalık Günü" nedeniyle vatandaşlara mor kurdele taktı.

Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yaşlıevi'nce organize edilen etkinlikle, "15 Haziran Yaşlılara Şiddet, İhmal ve Suistimal Farkındalık Günü"nde mor kurdele takarak 'Farkındayız' mesajı verildi.

Yaşlı vatandaşlara yönelik şiddet, ihmal ve suistimalin arttığına işaret ederek, belediye çalışanları ile vatandaşlara mor kurdele takan Muratpaşa Belediyesi Yaşlıevi yetkilileri, "Toplumsal duyarlılığın artması ve farkındalık oluşturulması gerekiyor. Bugüne özel olarak mor kurdele takıyoruz" derken, "15 Haziran Yaşlılara Şiddet, İhmal ve Suistimal Farkındalık Günü"ne özel olarak, Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi'nde 89 yaşındaki Elvide Tetik'in mandala desen boyamalarından oluşan eserleri de sergilenmeye başlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Beledıyesı'nden Şıddete Karşı Mor Kurdele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement