Muratpaşa Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Muratpaşa Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, sahalarında oynadıkları Genç Uşak Spor Kulübü maçıyla ilgili "İkinci devre savunmamızı sertleştirerek mücadeleden kazanan taraf olarak ayrıldık.

06.03.2017 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, sahalarında oynadıkları Genç Uşak Spor Kulübü maçıyla ilgili "İkinci devre savunmamızı sertleştirerek mücadeleden kazanan taraf olarak ayrıldık." dedi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi beyazlılar Bayan Hentbol Takımı ligin 22'nci hafta karşılaşmasında Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Genç Uşak Spor Kulübünü ağırladı.

İlk yarısı 18-18 eşitlikle geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine karşı daha üstün bir oyun sergileyen Akdeniz ekibi, sahadan 37-32'lik galibiyetle ayrılmayı bildi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten antrenör Birol Ünsal, "Maçta yapmak istediklerimizi tam olarak sahaya yansıtamadık. Rakibe çok pozisyon şansı verdik ve rakibimiz bunu kullanarak maça ortak oldu. İkinci devre savunmamızı sertleştirerek mücadeleden kazanan taraf olarak ayrıldık." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Muratpaşa Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement