Muratpaşa Belediyespor'da Yarı Final Sevinci - Son Dakika
Spor

Muratpaşa Belediyespor'da Yarı Final Sevinci

Hentbol Kadınlar EHF Kupası'nda Alman rakibini yenerek yarı finale çıkan Muratpaşa Belediyesporlu sporcular karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı.

14.03.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Kadınlar EHF Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman rakibi Buxtehuder'i 28-18 yenerek yarı finale yükselen Muratpaşa Belediyesporlu sporcular, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal sahaya inerek sporcuları kutladı.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal yaptığı açıklamada, Almanların hentbolda ekol bir ülke olduğunu söyledi. Geçmişte Alman dergilerini okuyarak hentbolu öğrendiklerini belirten Ünsal, bugün ise Almanlara hentbol dersi verdiklerini kaydetti.

Alman ligi liderini taraftarın desteği ile yendiklerini anlatan Ünsal, "Türk hentbolu açısından büyük başarı. Biz kupayı Antalya'ya getirmek istiyoruz. Bir gün mutlaka bir Avrupa kupası bu kente gelecek" dedi.

Ünsal, karşılaşma süresince takıma büyük destek veren taraftara da teşekkür etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muratpaşa Belediyespor'da Yarı Final Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement